Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M58a58r96t30i81n 74F61o13t97t

28. 8. 2017 14:23

Dobrý den,

Nemohu s Vámi souhlasit, nízké sedačky u FlixBusu jsou proto, protože jsou lepší v tom že končí na zátylku a můžete si pohodlněji opřít hlavu, dále jsou větší rozestupy mezi sedačkami a sedačky do uličky jdou vysunout, což jste asi nezjistila, takže máte mezi sousedem asi o 10cm víc místa, v tom vítězí FlixBus.

Autobusy jsou u Flixu to nejlepší na trhu a jsou obměňovány co 3 roky a u RegioJetu 6 a více.

Řidiči u Flixu nemusí uklízet vyjma sesbírání petek atp a tím jsou odpočatější než u RegioJetu kdy řidiči ačkoliv se jim točí na tachografu pauza tak kmitají okolo busu, stačí se podívat na odtavnou plochu Florenc a podle toho jsou či nejsou pro Vás odpočatí!!!

Dále tu máme Vámi zmiňované noviny, tak ty čte už málokdo, vždiť jsou tyto informace staré ještě než se dostanou do busu. O šetření lesů ani nemluvím...

Dále obrazovky u RegioJetu, tak v případě nehody, jelikož máte jen bezpečnostní pás přes pás si o ni rozbijete a pořežete hlavu. Dále je to tak akorát pro zlost, to ten nejlevnější tablet funguje lépe a bez reklam. Wifi je u RegioJetu pomálá a jen na území ČR, u Flixu je rychlejší a po celé Evropě.

Flix opravuje busy ve značkových servisech, RegioJet převážně na "koleně"

Pak ten kávovar, tak voda se do něj nosí ve špinavých konvích nebo napouští hadicemi co se válí po zemi, stewardky kávovar čistí nehygienickým způsobem, takovým co mají nařízený. Když si cestující u RegioJetu stěžuje tak jsou automaticky strženy peníze zaměstnancům, proto tam ty lidi už nemají motivaci. Po směně kdy má řidič povinně odpočívat kmitá okolo busu a ráno mu kontrola strhne peníze za to že nemá medvídky pro cestující...

Jančurovi se teď děje to co deset let dělal on tady jiným dopravcům, přeji mu aby zkrachoval, k zaměstnancům se chová arogantně, stejně jako celé vedení které je složeno z amatérů, kteří když se tam něco už naučí tak hned odejdou a ty co se nic nenaučí tam zůstávají škodit.

Jde především o bezpečnost, komu jde o "kafe" v busu tak tomu nejde ani o život...

0 0
možnosti

S Flixbusem jsem nejel, s "Jančurou" jsem byl vždy spokojen. Zpožďování při zpáteční cestě z Drážďan z důvodu zácp v Berlíně - podle mne moc ovlivnit nešlo. Pan Jančura není asi moc sympatický člověk ale klobouk dolů jak dokázal pozvednout autobusovou dopravu proti srabu ČSAD - na který si dobře pamatuji. Proto mě docela mrzely časté příspěvky diskutujích zde na Idnes-u kštící na něj síru - a jestliže bude Flix o kačku levnější tak pojedeme s ním. Nějaká hrdost na českou firmu vybudovanou od píky - nula.

7 0
možnosti

Přesné, pan Jančura je všeijaký člověk, ale co se autobusů týká - klobouk dolu.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS