Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R90a54d45e69k 90J46a53r24o30š

20. 1. 2017 19:33

Ano, dostáváme se na úroveň Bulharska, Maďarska, Rumunska a Ruska, kde platí podobný nekompromisní zákaz kouření ve všech restauracích, barech, vinárnách, pivnicích... Vě většině západních zemí je zákon ke kuřákům tolerantnější...

0 0
možnosti

J59i12r85i 23K90o55u38k85l

20. 1. 2017 19:18

...bude se kourit venku a spousta lidi z toho dostane zapal plic. A to vse presne podle zakona (prosim to rikam jako ex kurak, ktery sveho rozhodnuti pred 2 lety nijak nelituje)

0 0
možnosti

Autorko, tímto zákonem míříme na západ, kde je to běžné!

0 0
možnosti
Foto

Přesně, my se musíme jako ovce pořád podřizovat trendům...

1 0
možnosti

Protikuřácký zákon je jen pro oklamání občanů. Je iluzí pro voliče, jak moc se sociální demokracie stará o naše občany. Iluze! Pokud by politici měli opravdový zájem o zdraví občanů, pak zakáží výrobu a prodej cigaret. To neudělají! Proč? Stát by ekonomicky zkrachoval.

Stejnětak jsem za komunistů provokoval, že kdyby komunisti měli opravdový zájem o občany, byl by bůček dražší než kýta. Není! A nikdy nebude!

A dokud sociální demokrati zachovají, že zdraví nemá vůbec žádnou cenu, protože se za zdravotní péči neplatí a o naše zdraví se stará stát a my se starat o něj nemusíme, máme ho zadarmo, tak občané nepřestanou kouřit!

:-)

4 0
možnosti

dobrá zpráva pro servírky a číšníky nekuřákyR^

2 2
možnosti

Nic nového pod slunce. Všechny tyto argumenty již byly vzneseny v GB a v mnoha dalších státech. A hle: puby jsou stále zaplněny, jejich tržby neklesly a lidé si povko více vychutnají.

Jediný, kdo (malininko) prodělá je tabákový průmysl.

Jen na okraj: když je země zamořená pesticidy a smogy, nemáme bojovat s dalším (jiným) zamořením?

4 3
možnosti
Foto

A neměli bychom právě bojovat více s těmi pesticidy a smogem, které nás ohrožují daleko více? :)

5 1
možnosti

Souhlasím s nekouřením, nesouhlasím s protikuřáckým zákonem! Proč?

Stejně jako o vztahu lékaře a pacienta mají rozhodovat jen tito dva a nikoliv stát a VZP, stejnětak o vztahu kuřáka a hospodského mají rozhodovat ti dva a nikoliv stát a poslanci!

Proč? Protože si tak likvidujeme možnost mezilidských vztahů na vyšší úrovni, stáváme se nemyslícími a necítícími hovádky, která pasou naši poslanci.

Proč? V naší společnosti stále trvá komunistické myšlení, zcela chybí normální pravicové vztahy postavené na svobodě člověka a na vzájemné úctě. To je pravicové myšlení a to u nás zcela absentuje! Politici "pravicových" stran také myslí jen levicově a není divu, protože do ODS si Václav Klaus natahal aktivní komunisty...

:-)

7 0
možnosti

Jde opravdu jen o vztah hostinský - kuřák? Třeba zrovna v těch tolik zmiňovaných vesnických hospůdkách, kde personál ani nekuřák nemá na výběr. (Já vím: má. U personálu jít na pracák, u nekuřáků sedět doma.)

Není náhodou vzájemnou úctou nekouřit v přítomnosti nekuřáků? Tuto úctu (nejen v restauracích) zažívám jen výjimečně.

3 4
možnosti

Především je to zásah do svobody podnikání a další krok k likvidaci živnostníků. Za chvíli zakáží vepřové maso, opékání buřtů, grilování.... To je přece vše nezdravé,že...

17 3
možnosti

Ano, berou nám jednu svobodu za druhou!

9 1
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 792x
Mým největším koníčkem je cestování. Ráda poznávám nová místa a vracím se na ta, která mě osloví. Chtěla bych se s Vámi podělit o své zážitky a třeba doporučit místa pro Vaši hezkou dovolenou.

Seznam rubrik