Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je risk hromadného cestování... že se občas něco zvrtne. Doufám ale, že jste byla s nákupem spokojená.. v Kudowe to je fajn, dobře se tam nakupuje a i ta přivezena blbost doma potěší.R^

0 0
možnosti
Foto

Nákupy byly super. Nejlepší bylo ze v Kudowe bylo nezvykle malo lidi takze se moc dobre nakupovalo. Hlavně svetříky :)

0 0
možnosti

D80a33v32i74d 97V23l71k

30. 10. 2016 9:37

No srandovní je už to , že jedete na "výlet"nakupovat do Polska.;-D Kdyby jste tam jela na památky, nebo za kulturou, ale pro Vás je výlet běhání po polských obchodech? To tam jezdíte, že Vás to baví, nebo že tady nic nekoupíte? Nebo je to tam o polovinu levnější? Neberte to ve zlém, ale Vy se tak trochu spolucestující posmíváte, ale není směšný samo o sobě jezdit ve svým volným čase autobusem nakupovat do Polska a říkat tomu výlet? Možná to holky vidí jinak, ale vsadím se ,že když poctivě spočítáme náklady , čas ,dopravu a fakt , žetam koupíte i blbost, co nepotřebujete,tak to ekonomický výhodné moc nebude. Takže proč?:-)

1 0
možnosti
Foto

Davide tady nejde o ekonomickou výhodnost. Minimalne kdyz člověk jednou navštívi i něco jiného než památky, kterych v kudowe neni moc, tak si rozšíří obzory. Ale chapu ze muzi to maji jinak co se tyce nakupování :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 12,88
  • Průměrná čtenost 792x
Mým největším koníčkem je cestování. Ráda poznávám nová místa a vracím se na ta, která mě osloví. Chtěla bych se s Vámi podělit o své zážitky a třeba doporučit místa pro Vaši hezkou dovolenou.

Seznam rubrik