Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Dost často jezdím do Rakouska a mám dobrou zkušenost vyhledávat takové hotely, které nabízejí místní slevové karty. V mnoha zemích Rakouska je to běžná záležitost (Korutany, Dachstein, Tyrolsko). Pro oblast Dolního Rakouska každoiročně si zakupuji Kartu Dolního Rakouska ( za 54 EUR), která nás opravňuje k volnému vstupu do 315 turístických vesměs atraktovních cílů. Jedna CK při včasné objednávce pobytu mi daruje 10-ti denní dálníční známku a dokonce kupon na 200 Kč na nákup jídla na cestu nebo i PHM. No, nekupte to.

Možnost slevových karet je úpžasná výhoda, jednak si snadno naplánujete, co budete během pobytu dělat a jednak značně ušetříte.

1 0
možnosti
Foto

To je určitě zajímavá varianta. Super tip :-)

0 0
možnosti
MP

No jo, tak třeba, v minulém týdnu jsme byli na krátkém třídenním pobytu(dvě noci) v hotelu v Semmeringu. Cestu jsme si prodloužili přes Mariazell, a tak jsme na NÖ Card absolvovali za tři dny tyto výlety:

Stift Herzogenbburg (9 EUR), Lanovky na Gmeidenalpe (12 EUR)

Lanovku na Bürgeralpen (15 EUR)Lanovku na Raxalpe (26 EUR) - celodenní výlet )

Donau Auen - národní park Schloss ORTH (11 EUR)Galerii rodu Harrachů v zámku Rohrau(10 EUR).

Celkem jsme ušetřili 83 EUR.

0 0
možnosti
Foto

To už se vyplatí.:-) Jste akční turista, za tři dny tolik výletů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 792x
Mým největším koníčkem je cestování. Ráda poznávám nová místa a vracím se na ta, která mě osloví. Chtěla bych se s Vámi podělit o své zážitky a třeba doporučit místa pro Vaši hezkou dovolenou.

Seznam rubrik