Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dost často jezdím do Rakouska a mám dobrou zkušenost vyhledávat takové hotely, které nabízejí místní slevové karty. V mnoha zemích Rakouska je to běžná záležitost (Korutany, Dachstein, Tyrolsko). Pro oblast Dolního Rakouska každoiročně si zakupuji Kartu Dolního Rakouska ( za 54 EUR), která nás opravňuje k volnému vstupu do 315 turístických vesměs atraktovních cílů. Jedna CK při včasné objednávce pobytu mi daruje 10-ti denní dálníční známku a dokonce kupon na 200 Kč na nákup jídla na cestu nebo i PHM. No, nekupte to.

Možnost slevových karet je úpžasná výhoda, jednak si snadno naplánujete, co budete během pobytu dělat a jednak značně ušetříte.

1 0
možnosti
Foto

To je určitě zajímavá varianta. Super tip :-)

0 0
možnosti
Foto

Já se setkala spíš s naprosto opačným stavem věci. A to, že hotely a penziony na svých stránkách nabízely třeba o 30% vyšší cenu než například na známém booking.com. A úplně největší rozdíl byl například v Asii, kde mají svůj portál Agoda, kde pokud člověk hledal ceny přímo v místní měně, našel neuvěřitelně levné a krásné ubytování. A stejně tak v Itálii Venere... Snad nikdy jsem se nesetkala s tím, co tu popisujete vy.

0 0
možnosti
Foto

Asi záleží na zkušenosti každého. v zahraničí je ten trend často takový, jak říkáte. Ale například pro pobyty v tuzemsku jsou ty ceny přímo přes hotely o hodně nižší. Záleží asi na hotelu a destinaci :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS